Over Ons

Een taxi van Groningen naar Schiphol? Schiphol Taxi van het Noorden is de goedkoopste Schiphol taxi van Groningen! Tijdens onze taxiritten naar Schiphol reist u altijd privé. Hierdoor rijden wij niet om en zult u niet met onbekenden in de taxi zitten. Daarnaast hanteren wij geen toeslagen zoals bagagetoeslag of nachttoeslag. Een taxi van Schiphol naar Groningen of andersom boekt u al vanaf €185,- . Schiphol Taxi van het Noorden: een goedkope taxi van Schiphol naar Groningen met een uitstekende en betrouwbare service!

Voordelen Schipholtaxi van het Noorden:

Schiphol Taxi van het Noorden is de specialist in het vervoer van Schiphol naar Groningen en andersom. Door onze specialisatie heeft u bij ons voordelen als:

  • Zeer voordelige tarieven.
  • Altijd een half uur van te voren op het vliegveld.
  • Een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare dienstverlening!

Schiphol taxi van of naar Groningen bestellen

Een taxi van Groningen naar Schiphol bestellen? Dit kan op drie gemakkelijke manieren:

  • Bel naar 050 311 2832 voor spoedaanvragen. Zo boekt u direct en snel uw taxi van Groningen naar Schiphol.
  • Mail naar info@schipholtaxivanhetnoorden.nl. Wij zullen uw aanvraag via mail zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.
  • Reserveer uw taxi Groningen-Schiphol direct online via onderstaande knop:

Over onze taxicentrale

Schiphol Taxi van het Noorden is sinds 2010 een begrip in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij worden veelvuldig benaderd door particulieren, bedrijven en instellingen voor zakelijke taxidiensten.

Schiphol taxi Groningen

Een taxi vanuit Groningen naar Schiphol of andersom boekt u voordelig en snel bij Schiphol Taxi van het Noorden. Vanaf € 180,- boekt u al een taxi van bijvoorbeeld Delfzijl, Pieterburen, Veendam, Groningen, de Eemshaven of het Stadskanaal naar Schiphol.

Schiphol taxi Drenthe

Vanaf € 180,- met de taxi van Drenthe naar Schiphol, of andersom. Wij bieden taxidiensten aan van bijvoorbeeld Coevorden, Assen, Emmen of Hoogeveen naar Schiphol.
Ga naar schiphol taxi Drenthe

Schiphol taxi Friesland

Goedkoop vanuit Friesland met de taxi naar Schiphol met Schiphol taxi van het Noorden. Vanaf € 180,- boekt u al een taxi van bijvoorbeeld Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden of Sneek naar Schiphol.
Ga naar schiphol taxi Friesland

Ons wagenpark bestaat uit nette, comfortabele auto’s en bussen. In onze vervoersmiddelen wordt uiteraard niet gerookt en ze zijn altijd schoon van binnen!

© Schipholtaxi van het Noorden 2024
Ontwikkeld door Convident