Call nowENGLISH
Tel: +31 (0)50 311 28 32+31 (0)50 311 28 32
Email: info@schipholtaxivanhetnoorden.nl

Zakelijke taxi

Heeft u een zakelijke bespreking of wilt u uw gasten geheel verzorgt laten ophalen van Schiphol? De zakelijke taxi service van Schipholtaxi van het Noorden verleent zich bij uitstek hiervoor! Heeft u een andere bestemming als Schiphol, ook hiervoor kunt u ons benaderen! Wij verzorgen onder meer vervoer naar alle luchthavens in Nederland & Duitsland, alsmede taxivervoer naar de Eemshaven, Oldenburg (DL) en Den Haag. Voor prijzen en meer informatie naar andere luchthavens, verzoeken wij u onze website: airporttaxivervoer.nl te bezoeken of vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Schipholtaxi van het Noorden verzorgt tevens chauffeursdiensten. U wordt vervoert in uw eigen auto en krijgt de beschikking over een volledig onderlegde chauffeur. De chauffeurs die ingezet worden voor zowel de zakelijke taxi, als chauffeursdienst zijn; representatief, in kostuum, hanteren keurig Nederlands-taalgebruik, beschikken over uitstekende rijvaardigheden en zijn uiteraard discreet!

Bedrijven en instellingen kunnen de diensten van Schipholtaxi van het Noorden op rekening laten uitvoeren. Wij bieden hiervoor talrijke mogelijkheden. Hierbij is gedacht aan efficiëntie, tijdsbesparing en duidelijkheid. Facturatie geschied hoofdzakelijk maandelijks achteraf.

Als extra service bied Schipholtaxi van het Noorden de mogelijkheid tot pin en creditcard betalingen! Veelal buitenlandse gasten maken gebruik van deze dienst. Wij accepteren de American Express, Mastercard, Visa en de normale pinbetaling. 

Een samenwerking met Schipholtaxi van het Noorden, een uitstekende deal!zakelijke taxi-Schipholtaxi van het Noorden

Wenst u meer informatie kunt u altijd een e-mail sturen naar info@schipholtaxivanhetnoorden.nl

Op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.00 uur zijn wij telefonisch te bereiken op telefoonnummer: 050-311 28 32.