Call nowENGLISH
Tel: +31 (0)50 311 28 32+31 (0)50 311 28 32
Email: info@schipholtaxivanhetnoorden.nl

Schiphol taxi van het Noorden

Een taxi naar Schiphol? Schiphol Taxi van het Noorden is de Schiphol taxi van Groningen, Friesland en Drenthe! Bij Schiphol taxi van het Noorden deelt u de taxi niet met anderen, dus geen lange omwegen, geen onaangenaam gezelschap, wel zo prettig toch! Wij hanteren vaste prijzen en berekenen geen toeslagen als; nachttoeslag of bagage toeslag. Schiphol Taxi van het Noorden, een goedkope Schiphol taxi met een uitstekende en betrouwbare service!

Schipholtaxi van het Noorden is sinds 2010 een begrip in de drie noordelijke provinciën en wij worden veelvuldig benaderd door particulieren, bedrijven en instellingen. Mede door onze betaalbare en betrouwbare dienstverlening zijn wij in enkele jaren flink gegroeid en ontstond er steeds meer de vraag of wij ook vervoer naar andere luchthavens, dan wel airports verzorgden. Uiteraard verzorgen wij dit ook, echter verzorgen wij dit onder de naam Airport Taxi Vervoer. Wilt u naar een andere luchthaven als Schiphol, verzoeken wij u onze site: www.airporttaxivervoer.nl te bezoeken.schiphol taxi

Schiphol taxi van het Noorden is de specialist in het vervoer van en naar Schiphol. Door onze specialisatie heeft u bij ons voordelen als;

  • Zeer voordelige tarieven. Onze prijzen ten opzichte van een regulier taxibedrijf zijn aanzienlijk minder!
  • Wij rijden altijd op tijd! Zijn altijd op de overeengekomen tijd aanwezig. Wij begrijpen als geen ander  dat u niet in  spanning wilt zitten of u op tijd aanwezig bent op de luchthaven.
  • Wij kunnen u begeleiden om de juiste vertrektijden met u te bepalen, zodat u nooit te laat aankomt op een luchthaven.
  • Wij staan voor een persoonlijke, betrouwbare en betaalbare dienstverlening!

Ons wagenpark bestaat uit nette, comfortabele auto’s en bussen. In onze vervoersmiddelen wordt uiteraard niet gerookt en zijn ze altijd schoon van binnen! Onze auto’s zijn geschikt om 4 personen met bagage te vervoeren, echter wanneer u met 4 personen redelijk wat bagage bij u heeft, adviseren wij u om gebruik te maken van onze ruime bussen. Onze bussen zijn geschikt om 8 personen met bagage te vervoeren.

Uw reis begint bij ons comfortabel en zorgeloos!